Nieuws over GewooN-MooN

 

25 mei 2015

Lieve fans en bezoekers van GewooN-MooN, 

 

De bestelling die ik nu aan het maken ben, is zo vrolijk dat ik het vast wil delen :) dit vrolijke baby mutsje is tè leuk!

 

 

mei 2015 

Lieve fans en bezoekers van GewooN-MooN,

 

De tijd is omgevlogen! Bedankt voor alle bijzondere bestellingen en leuke haakworkshops!

Binnenkort ga ik weer naar dat leuke vakantieadresje waar ik zo heb genoten, dus ik kom vast en zeker weer terug met de mooiste nieuwe projecten!

 

Op naar de zomer van 2015

14 juli 2014

 

Lieve fans en bezoekers van GewooN-MooN,

 

Deze vakantie heb ik het adres gevonden voor de mooiste linten, wanden vol met de meest speciale soorten. Ik was als een kind in een snoepwinkel en heb naar hartelust meters en meters meegenomen. Nu is de vraag... Wanneer kan ik terug? Hopelijk snel :)

 

26 juni 2014

Lieve fans en bezoekers van GewooN-MooN,

De site is weer aangevuld met de laatste creaties! Bijzonder trots op de gehaakte tuniek, het model is prachtig, het garen oogverblindend en daarmee een echte aanwinst in de collectie.

Verder ben ik weer op zoek naar ruimte; ik heb bikini's gemaakt in alle kleuren en vraag me af waar ik ze moet laten... :)

Nu -na lang uitstellen- de zomermouwtjes opgestroopt om aan de site te werken, hoewel... Ik hoor mijn haakwerkje alweer roepen!

 

4 april 2014

Lieve fans en bezoekers van GewooN-MooN,

Aanstaande zondag, 6 april, staat GewooN-MooN met een kraam bij Brocante!

Vanaf 11.00 in het prachtige Wijk bij Duurstede bij het kasteel. Een absolute aanrader! Meer informatie is te vinden via deze link:

http://www.uitzinnig.nl/festivals_en_evenementen/cbd1e17d-5a09-4888-a655-5609e8b1dfba/Brocante-in-Dorestad.aspx

Tot ziens!

 

 

8 maart 2014

Lieve fans en bezoekers van GewooN-MooN,

Het was weer heerlijk snuffelen bij de groothandel in Harderberg. Volop vrolijke lentekleuren, dus ik voelde me als een kind in de snoepwinkel :)

Mijn collectie is weer aangevuld, dus ik kom weer tijd tekort: ik zit boordevol ideeen!

 

 

Lentegroet,

 

Simone

 

20 november 2013

 

Lieve fans en bezoekers van GewooN-MooN,

 

GewooN-MooN is de website aan het bijwerken!!

 

Populair van GewooN-MooN blijven de stoere wintercols. Met pailetten, in je favoriete kleur, sjiek of juist casual; een fantastische aanvulling bij je winter outfit.

Zelf is GewooN-MooN helemaal weg van de nieuwe bolero's. Het zelf ontworpen patroon ziet er speels uit en de brede mouwen geven het een romantische look. Binnenkort op de site te zien, nu enkel op aanvraag.

Ook zal er een nieuwe sjaal geintroduceerd worden. Afhankelijk van je bui is die als sjaal of stola te dragen. Ook deze accessoire is nog niet op de site te zien, maar wel op aanvraag.

Bedankt voor alle bestellingen, vragen en enthousiaste reacties!

creatieve groet,

GewooN-MooN

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb